• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 888 800 387
    • Пътуващ слинг - Little Monarch Carmen size 6

     Traveling wrap - Little Monarch Carmen size 6
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     За да вземете участие в тестовата програма на Pellicano baby - Пътуващ слинг, е необходимо да изпълните следните условия:

     1. Трябва да станете член на фен групата на маркате във Фейсбук - Sensimo andPellicano baby Bulgaria https://www.facebook.com/groups/393412044537409.

     2. Да харесате страниците на Fancy baby и Pellicano baby, както и да последвате профилите им в Instagram (traykovapetya pellicanobaby).

     3. Да споделяте отзиви, впечатления и/или препоръки от тествания слинг в двете социални мрежи с хаштаг #fancybaby и #pellicanobaby.

     4. Тестовия период за всеки тестващ е 7 календарни дни, започващи да текат от датата на получаване на слинга, през които да споделя отзиви и впечатления от него.
     След този период слингът се изпраща на следващия в списъка за сметка на изпращача и с опцията на куриера за Обявена стойност, която е в размер на 379 лева. Използва се куриерска фирма Еконт.

     5. Всеки тестващ е изцяло отговорен (включително и финансово) за слинга през периода на тестване, който започва от получаването на слинга и завършва до пристигането му при следващия тестващ.

     6. Слингът се преглежда, задължително, както при получаването, така и при изпращането му за "повреди". Ако има нещо, което Ви притеснява, уведомете организатора на тестерската програма.

     7. Слингът не трябва да се пере, освен ако не е наистина наложително.

     8. Неспазването на тези правила ще донесе негативен фийдбек (Обратна връзка, рейтинг) на тестващия и той няма да бъде допуснат до следващи тестерски програми на марката.

     9. Когато изпратите слинга, дайте номера на товарителницата на организатора и, на следващия в списъка.

     10. С попълването на тази форма, вие давате съгласието си с горе посочените изисквания и условия!

     Екипът на "Май Кеър България" ви пожелава приятно тестване!
     "Your carrier is My Care"

    • Подобни продукти
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментари продукта
   • Newsletter