• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 888 800 387
    • Предварителни поръчки
     • Preorder Pellicano, Sensimo and Oscha

      ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ Pellicano Baby, Sensimo slings и Oscha slings

      За да изберете своят слинг посетете сайта на съответния производител https://www.pellicanobaby.com, https://sensimoslings.com и/или https://www.oschaslings.com/. Можете да поръчате само от налични на сайта на производителя артикули.

      Срокът за приемане на формуляри за предварителни поръчки се обявява на Фейсбук страницата на Fancy baby за определен срок.

      Как да направете предварителна поръчка:

      1. Попълвате формуляр за предварителна поръчка за съответния производител (Pellicano Baby, Sensimo slings и Oscha slings). Формулярите можете да намерите на нашият сайт http://www.fancybabybg.com/ и условията в него са неразделна част от Общите условия на "Май Кеър България" ЕООД, които можете да прочете тук: http://www.fancybabybg.com/obshti-usloviya

      2. Ще получите лично съобщение във Фейсбук или по имейл с детайли относно данни за плащане и сумата, която трябва да преведете. Плащането става частично и пълно, като авансовото плащане е в размер на 80% от стойността на направената поръчка.

      3. След превеждането на авансовата сума от поръчката в обявения за това срок, ще получите потвърждение по имейл или лично съобщение във Фейсбук.

      4. След получаване на авансовото плащане ще получите имейл или лично съобщение във фейсбук за потвърждение на вашия преордър.

      5. Доставката се изпълнява в най-кратки срокове след получаване на необходимите наличности в нашия магазин, обикновено срокът е до 14 календарни дни. "Май Кеър България" ЕООД не носи отговорност при забавяне на доставката по вина на производителя или трети страни.

      6. Остатъкът от стойността на поръчката, се заплаща при получаване на продукта от клиента.

      7. При отказ от поръчка след като е пусната общата поръчка към съответния производител (Pellicano Baby, Sensimo slings и Oscha slings) клиентът губи вече преведения аванс.


      "Май Кеър България" ЕООД си запазва правото да променя тези правила когато и както сметне за необходимо.

     • Филтър
     • Последно гледани
    • Newsletter