• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 888 800 387
     • Слинг с халки/Ринг слинг

      В единия край на дълго парче плат (около 2 метра, а може и повече) са прикрепени двойка халки, а другия край (опашка) се промушва през халките и позволява нагласи правилно към тялото на носещия. Теглото на бебето допълнително затяга халките, което не позволява на плата да се разхлабва. Тъй като слинговете с халки се произвеждат в голямо разнообразие от платове – от обикновен памук до най-луксозната коприна. И в зависимост от плата, когато той е по хлъзгав, понякога се налага да пристягате по-често. Дългата опашка на слинга позволява той да бъде използван и за много други неща включително да се предпазвате от силното слънце, покривало за кърмене, леко одеалце, дръжка, за която да се хване по-голямо дете, когато ръцете са ви заети и т.н. Добър избор са както за новородени, така и за по-големи деца, които доста често искат да ходят. Дългата опашка ги прави подходящи са и за двамата родители.  

       

      Позициониране:

      При правилно поставяне слингът с халки осигурява правилна позиция на гърба и краката, оптимална седнала позиция и добро носене „корем-в-корем”.

      Позволява предно, странично и задно носене. Страничното и задното носене е добре да се използват едва след 6 месечна възраст, когато детето вече се слага да седи свободно.

      Плюсове:

      Лесно регулируем, бързо поставяне, идеален за кърмене, лесно и бързо вадене и слагане на бебето.

      Минуси:

      Носенето на едно рамо може да създаде неудобство при по-дълго носене, особено с по-големи деца. Хората с проблеми в гърба биха предпочели носилки обхващащи двете рамена. 

     • Филтър
     • Последно гледани
    • Newsletter